IPL / Ariane®️

Informatie / prijzen
Progressief ontharen

Progressief ontharen bied u de mogelijkheid om in ongeveer 8 behandelingen tot wel 90% reductie te krijgen in ongewenste haargroei. Stelt u zich eens voor dat er niet meer geschoren hoeft te worden, geen ingegroeide haren meer, geen bultjes en stoppeltjes…. Dat is een fijn vooruitzicht, of niet! Wij hebben gekozen voor een kwaliteitssysteem voor permanente haarreductie van het Franse merk EFB beauté®. Gekozen door medische professionals en de betere schoonheidssalons om de klinisch bewezen behandelresultaten, de veiligheid en de efficiëntie. Ook door de unieke, gepatenteerde mogelijkheden zoals het behandelen van witte en blonde haren en het behandelen het gehele jaar door, zelfs al 72 uur na blootstelling aan zon. Zo bent u bij ons in goede handen en helpen we u ook daadwerkelijk van een zorg af in plaats van dat we hem verminderen. Ook voor huidverbetering door middel van lichtflits bent u bij ons op het juiste adres. Zo kunnen wij specifieke problemen als acné, couperose, rosacea, pigmentatie en verslapping reduceren. Wij stellen hierbij graag een persoonlijk behandelplan op waarbij we na het afnemen van een intake de huidproblemen in kaart brengen en het juiste behandelproces adviseren. Kennismaken met haarreductie en huidverbetering? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake waarbij wij u alle inns-en-outs rondom de behandelingen vertellen.


Maak een afspraak Toon prijzenLast van overmatige of ongewenste haargroei?

Wilt u af van de stoppeltjes, bultjes en ingegroeide haartjes? Wij bieden vanaf nu de oplossing met de Intense Pulsed Light (IPL) behandelingen, uitgevoerd met de Ariane® van het Franse merk EFB beauté®. Of het nu gaat om donkere haren op een lichte huid, een zongebruinde huid in de zomer of de storende dikke, witte haren op bijvoorbeeld de bovenlip en kin, u bent bij ons aan het juiste adres. Ook voor het verzachten van adertjes, zon- en ouderdomsvlekken en het verjongen van de huid met IPL.

Het systeem waarmee wordt behandeld is ontworpen en gefabriceerd in Frankrijk onder strenge richtlijnen. Medisch specialisten hebben de werking onderzocht en geoptimaliseerd waardoor er een perfecte balans tussen efficiëntie en veiligheid is ontstaan. Hierdoor kunnen wij een progressieve haarreductie garanderen met tot wel 90% reductie in ongeveer 8 behandelingen. Ook de hele dunne haren zijn geen probleem meer, in tegenstelling tot andere behandelsystemen op de markt.

Waarom er meerdere behandelingen nodig zijn? Per behandeling wordt er een reductie van ongeveer 20% aan aanwezige haren gegeven, dit omdat deze haren zich in de zogenaamde groeifase bevinden en dat de enige fase van haargroei is waarin er effectief behandeld kan worden. Haren die zijn verwijderd komen niet meer terug. Het kan wel zijn dat er door de jaren heen door veranderingen in hormoonhuishouding of medicatie weer nieuwe haren gaan groeien. Deze kunnen door middel van een losse behandeling worden verwijderd.

Meer weten over het permanent ontharen met IPL? Boek een intake en vraag onze specialist wat wij voor u kunnen betekenen. Maak nu ECHT een einde aan ongewenste haargroei!


Maak een afspraak Toon prijzenLast van zon- en ouderdomsvlekken op het gelaat of handen?

Roodheden op de wangen of zelfs gesprongen adertjes? Verslapping van de gezichtscontour of veroudering van de hals en decolleté? Wij bieden de oplossing met de Intense Pulsed Light (IPL) behandelingen.

De behandelingen worden uitgevoerd met de Ariane® van het Franse merk EFB beauté®. Het systeem is ontworpen onder strenge richtlijnen en door onderzoek van de medische specialisten geoptimaliseerd in een perfecte balans tussen effectiviteit en veiligheid. Zo kunnen we in slechts één enkele behandelingen de vervelende verkleuringen op de huid als zon- en ouderdomsvlekken verzachten. Hierbij word het teveel aan melanine in de huid aangepakt waardoor het in de dagen na de behandeling langzaam de huid verlaat. We kunnen werken op het remodeleren van de huid door de collageen productie te stimuleren en de huid dikker, steviger en egaler te maken. Zo krijgt de huid in slechts één behandeling zijn stralendheid weer terug en ziet de huid er in 6 behandelingen weer op en top jeugdig uit.

Boek uw favoriete gelaatbehandeling en pak direct de huidproblemen aan. Zo wordt tijdens een intakegesprek een huidanalyse gemaakt waarbij u kunt aangeven welke problemen u zelf ervaart op uw huid. Aan de hand van uw wensen en onze bevindingen zullen wij een passend behandelplan voor u opstellen.

Meer weten over huidverbetering met IPL? Boek een intake en vraag onze specialist wat wij voor u kunnen betekenen.


Maak een afspraak Toon prijzen


Over mij
Nellise Troost Nellise Troost

Het mooiste en beste in anderen naar boven halen, daar ligt mijn passie!

Door de nieuwe start van schoonheidssalon HR Beauty heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Van jongs af aan houd ik mij al bezig met beauty en is het runnen van een salon altijd al mijn grote droom geweest.

HR Injectables
Hr Injectables