Onze merken

Genosys
"De innovatieve huidverbeteringsmethode met GENOSYS Micro-Needling!"

Gemiddeld een half miljoen kanalen in 1 behandeling in de huid, die zorgen voor de aanmaak van nieuw huidweefsel, dat is Micro-Needling.

Dus meer collageen, meer elastine, meer hyaluronzuur. Super anti-aging, rimpels, hyperpigmentatie, vale huid, grove huid, littekens, kraaienpootjes, wallen, donkere kringen en lijntjes rondom de mond.

De producten zijn van erg hoge kwaliteit en zijn nu verkrijgbaar bij HR Beauty!

Cell fusion

Céll Fùsion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering maar bovenal cosmetische verzorging bij huidproblemen. De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en huidverzorging professionals over de gehele wereld. Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorgings protocollen hervindt de huid haar balans, energie en een jeugdige uitstraling.Murad
“I’ts not skincare.I’ts Murad.”

Het merk Murad werd opgericht door de arts Dr. Howard Murad en is bekend om zijn innovaties. De missie en passie is om mensen te helpen met hun uiterlijk. De producten zorgen er voor dat de gebruikers zich jonger, gezonder en gelukkiger voelen.

Uit onderzoek van dr. Murad is gebleken dat waterverlies op celniveau de belangrijkste reden voor het verouderen van de huid en huidziekte is. Om deze reden wil hij iedereen de kans bieden om te kunnen genieten van full-body wellness en zich te ontdoen van stress aangezien dit de sleutel is tot een gezond leven.

In 1989 werd Murad, Inc. opgericht om zo de anti-aging huidverzorgingsproducten te promoten. Deze producten bieden het beste resultaat voor een jonge huid en daardoor hoeven er dus geen andere producten of plastische chirurgie aan te pas te komen. Op dit moment heeft Murad 19 patenten op zijn geavanceerde en innovatieve onderzoeken in de huidverzorging. Hieruit kan worden opgemaakt dat Murad erg succesvol is op dit gebied. De producten zijn van erg hoge kwaliteit en zijn nu verkrijgbaar bij HR Beauty!

Youngblood
“Give a woman the right make-up and she can conquer the world.”

Het was de droom van Pauline Youngblood-Solis om een nieuwe minerale make-up te ontwikkelen die de natuurlijke schoonheid van elke vrouw zou benadrukken.  Een make-uplijn met de meest zuivere, luxe ingrediënten gewonnen uit de natuur. Make-up voor iedere leeftijd en huidtype, die de huid gezond houdt en haar beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze droom werd Paulines missie en met Youngblood Mineral Cosmetics is haar droom uitgekomen.

Pauline ontdekte dat natuurlijke zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen een verzachtende werking hebben op de gevoelige en beschadigde huid. Daarom werkt Youngblood alleen met de hoogste kwaliteit mineralen. Dat zorgt ervoor dat de make-up er natuurlijk uitziet en gemakkelijk aanbrengt.

Vandaag de dag biedt Youngblood Mineral Cosmetics make-up voor het gezicht, ogen en lippen in mooie natuurlijke kleuren. Dankzij de ultieme fijne pigmenten is het product enorm populair bij visagisten over de gehele wereld. Beroemdheden als Cameron Diaz en Jennifer Lopez gebruiken Youngblood dagelijks.

Freeze2

Cryolipolyse is afslanken, niet afvallen. Bij temperaturen onder de 4 graden raken vetcellen uit hun ‘comfort-zone’ en zullen gaan kristalliseren. Alleen de vetcellen zijn koudegevoelig. Het weefsel dat rondom deze vetcellen ligt zal niet worden aangetast, dit is niet gevoelig voor kou. De weken na de behandeling zullen de kapotte vetcellen op een natuurlijke wijze door uw lichaam worden afgevoerd. Wij adviseren ten minste 3 behandelingen te ondergaan voor het beste resultaat. Per behandeling kunt u een reductie verwachten van 20 tot 25% vet. Dit is ongeveer 2 tot 3 centimeter per behandeling. Wij kunnen de resultaten ondersteunen met radiofrequentie behandelingen.


EFB Beauté

De Ariane® werd geboren uit diepgaand onderzoek naar selectieve fotocoagulatie en van een gedetailleerde analyse van de verschillende bestaande technieken. Het resultaat is een high-tech systeem voor de meest veeleisende professionals van de branche. Uitgerust met de nieuwste technologie, RAFALE, voor super snelle haarreductie welke perfect is te gebruiken voor de meer gekleurde huid en al 72 uur na blootstelling aan zon. Zeer krachtig en uiterst effectief als oplossing bij haarreductie en huidverbetering op huidtype 1 t/m 5. Dit systeem profiteert van veel EFB beauté® patenten.

NANNIC
“Be beautiful in your own skin.”

NANNIC, een cosmeticabedrijf uit België, behoort tot de 10 beste ter wereld. NANNIC is vooral bekend in het buitenland, maar het wil z'n pijlen nu ook op ons land richten. Aan het hoofd staan René Nagels en zijn vrouw Tine, die het bedrijf al 16 jaar runnen.

NANNIC biedt een productlijn met eerlijke, actieve en innovatieve cosmetica. Alle producten zijn dermatologisch getest en de resultaten zijn medisch bewezen. U kunt de NANNIC behandeling (Needling + Radiofrequentie heel goed aanvullen met de NANNIC producten voor thuis gebruik.

Het innovatieve merk staat vooral bekend om hun apparatuur. Zoals de NBE Deep Skin + NBE 500 waarmee uitzonderlijke resultaten behaald worden al na de eerste behandeling. Actieve huidverjonging en huidverbetering is dan ook het doel.

Over mij
Nellise Troost Nellise Troost

Het mooiste en beste in anderen naar boven halen, daar ligt mijn passie!

Door de nieuwe start van schoonheidssalon HR Beauty heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Van jongs af aan houd ik mij al bezig met beauty en is het runnen van een salon altijd al mijn grote droom geweest.

HR Injectables
Hr Injectables